Haarle (hectometer 27.0 - 29.6)

Deeltraject Haarle (hectometer 27.0-29.6)   -   status: september 2017

Maatregelen
Voor het traject Haarle worden de volgende maatregelen uitgewerkt:

  • Het aanpassen van het kruispunt Stationsweg/N35, met aandacht voor de oversteekbaarheid.
  • Het aanpassen van het kruispunt Molenweg/Tunnelweg/N35 met aandacht voor een uniforme, herkenbare vormgeving en met aandacht voor de aansluitingen op het kruispunt.

Voor dit project is een vast budget beschikbaar waarbinnen zoveel mogelijk maatregelen uitgevoerd worden. Alle maatregelen zijn daarom gerangschikt in een lijst. Hoe groter het effect op de verkeersveiligheid, hoe hoger de maatregel op de lijst staat. Klik hier voor meer informatie over de rangschikking van de maatregelen. 

 

Meepraten over de uitwerking van de maatregelen

Direct belanghebbenden kunnen meepraten over de uitwerking van de maatregelen. Sinds het voorjaar van 2016 zijn we in gesprek met belanghebbenden. Naar aanleiding van deze gesprekken zijn de oorspronkelijke maatregelen gewijzigd of helemaal vervangen door een andere maatregel. De bestuurders hebben vervolgens in december 2016 besloten dat bovengenoemde maatregelen voor dit deeltraject uitgewerkt worden.

 

Hoe gaat het verder?

Een ingenieursbureau werkt de schetstekeningen verder uit tot een voorlopig ontwerp. Dit najaar gaan we opnieuw in gesprek met de directbetrokkenen over de uitwerking van de huidige maatregelen. In december 2017 besluiten bestuurders welke maatregelen uitgevoerd gaan worden.